Jede Vam se Pizza, ali nemate puno vremena da cekate da nadodje testo sa kvascem. Ovo je recept koji resava taj problem.
Sastojci:
- Testo
- Brasno - 2 šolje brašna
- Prasak za pecivo - pola kesice
- So - jedna kašičica
- Jogurt - jedna šolja
- Nadev
- Kecap, Kackavalj, Sunka, Pecurke, Origano - Po izboru
Priprema:
U činiju pomešati suve sastojke i zamesiti testo jogurtom.
Testo ne treba da odstoji, odmah se razvlači.
Lepo nauljiti ruke i razvući testo.
Filovati po želji.
Peći 15 minuta na 220°C.
Testo ne treba da odstoji, odmah se razvlači.
Lepo nauljiti ruke i razvući testo.
Filovati po želji.
Peći 15 minuta na 220°C.
Prijatno!
Video uputstvo za recept |
Originalni video uz recept na kanalu Jokina kuhinjica.
Nema komentara:
Objavi komentar